نقد و بررسی مودم جیبی ۴.۵G/TD-LTE مدل ZTE Pocket WiFi 802ZT: مناسب افرادی که مصرف اینترنت بالایی دارند
زد تی ایی ۸۰۲ یک مودم همراه دیگر از کشور ژاپن است. بهتر است بگوییم تولید یک شرکت چینی برای یک اپراتور ژاپنی است. پس نکته اول، باید به منوها و دفترچه و توضیحات ژاپنی عادت کنید؛ دقیقا مانند مودمهای HWS32 و HWS33 و البته یوکیو Speed Wifi Next W06/05 که در ایران شاهد بودیم. البته، میتوانید از همان منوهای صفحهنمایش، زبان اصلی مودم را عوض کنید و روی انگلیسی بگذارید.این مودم در سال ۲۰۱۹ روانه بازار شده است و از سرعت دانلود نسبتا خوب و وای فای دو بانده ۸۰۲.۱۱ac به همراه درگاه شارژ USB Type C و صفحهنمایش لمسی ۲.۴ اینچ سود میبرد.یک مودم آنلاک است و میتوانید هر سیمکارتی از هر اپراتوری روی آن بگذارید و به اینترنت ۴G یا TDLTE وصل شوید.
یک مودم همراه سبک با وزن ۱۵۳ گرم و اندازه مناسب برای حمل همیشگی و جابهجایی است. چندین ساعت به شما شارژ باتری میدهد و برای افرادی که دنبال یک مودم ۴.۵G/TDLTE همراه هستند؛ گزینه خرید خوبی است؛ بهویژه اینکه گفتیم با قیمتهایی حدود ۳ میلیون تومان به فروش میرسد.
مشخصات مودم زد تی ایی ۸۰۲
پردازنده این مودم از شرکت کوالکام است. سرعت دانلود این مودم ۸۳۸ مگابیت هست سرعت با کابل ۱۰۰۰ مگابیت یا ۱ گیگابیت .آنچه مسلم است؛ یک مودم با سرعت دانلود بالاتر از چند صد گیگابیت است؛ مثلا از رده LTE Cat 14 یا ۱۵ است. مودم ZTE MF933 یا ۸۰۲ZT از باندهای فرکانسی ۱/۲/۳/۴/۸/۱۲/۱۷/۲۸/۴۱/۴۲ پشتیبانی میکند که به جز باند ۷، باقی باندهای فرکانسی شبکه ۴G LTE ایران، چه FDD و چه TDD را دارند.دقیقا بزرگترین مزیت این مودم در همین پشتیبانی از باندهای رادیویی آن و به ویژه باند ۴۲ برای اینترنت TDLTE است.از وایفای دو بانده ۸۰۲.۱۱ac نیز پشتیبانی میکند و در رده AC1200 است که حداکثر سرعت دانلود روی فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز به ۳۰۰ مگابیت و روی فرکانس ۵ گیگاهرتز به ۸۶۷ مگابیت بر ثانیه میرسد.از وایفای دو بانده ۸۰۲.۱۱ac نیز پشتیبانی میکند و در رده AC1200 است که حداکثر سرعت دانلود روی فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز به ۳۰۰ مگابیت و روی فرکانس ۵ گیگاهرتز به ۸۶۷ مگابیت بر ثانیه میرسد.حداکثر ۱۶ نفر یا دستگاه میتوانند به این مودم همراه وصل شوند و جالب اینکه از استاندارد رمزنگاری امنیتی WPA3 نیز در کنار WPA2-PSK پشتیبانی میکند.
باتری مودم ZTE 802ZT
یک باتری ۳ هزار میلی آمپر قابل تعویض روی این مودم ZTE داریم که به صورت تئوری ۱۲ ساعت دوام میآورد ولی شما روی ۷ الی ۸ ساعت شارژ باتری آن حساب کنید.
امکانات جانبی
یک مزیت ویژه دیگر این مودم، پورت شارژ USb Type C است که نسبت به USB 2.0 بسیار سریعتر است و از USB Tethering پشتیبانی میکند.
۴.۵G/TD-LTE مدل ZTE Pocket WiFi 802ZT
مرجع های ویژه
نقد محصول / پرسش و پاسخ
میانگین امتیاز
0.0
0 نقد
عالی0
خوب0
متوسط0
ضعیف0
فاجعه0
نقد (0)
همه نقدها (0)
عالی
(0)
خوب
(0)
متوسط
(0)
ضعیف
(0)
فاجعه
(0)
سوال ها و جواب ها (0)
آخرین
آخرین
قدیمی ترین
بالاترین امتیاز
پائین ترین انتیاز
مفید
نوشتن نقد شما
شما فقط مجاز به ارسال 1 نظر برای این محصول هستید
لطفا برای نوشتن نظر خود وارد شوید یا ثبت نام کنید.
@CUSTOMER_NAME@
@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@